Magneetvissers zijn ware helden: Sleutels weer boven water dankzij vismagneet!

vismagneet sleutels vissen

Vismagneet sleutels vissen

Een vrouw wandelt over een bruggetje met haar kindje op de arm. Plots laat ze haar sleutelbos vallen, natuurlijk recht in het riviertje dat onder het bruggetje stroomt. De vrouw probeert van alles om de sleutels uit het water te vissen. Zo probeert ze het zelfs met een luidspreker waar een zware magneet aan bevestigd is … Tevergeefs.

Ten einde raad belt de vrouw de brandweer op. Of ze even willen komen helpen … Niet veel later komen 3 brandweermannen ter plaatse. Terwijl de ene brandweerman zijn waterpak aantrekt, klaar om het water in te duiken, proberen de twee andere brandweermannen het met een vismagneet.

En dat lukt!
Een van de 2 ‘magneetvissers’ kan de sleutelbos met succes aan de magneet krijgen.

Helden van de dag?
3 Brandweermannen en hun vismagneet.

Dit verhaal een verzinseltje?
Neen hoor!

Dit alles gebeurde afgelopen zomer in het Nederlandse Velp.

Op de hoogte blijven van nieuwigheden ivm magneetvissen en vismagneten. Volg ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Je winkelwagen