Vismagneet tips die we op Facebookgroepen vonden

magneetvissen tips, vismagneet tips, tips vismagneet, tips magneetvissen

We vinden het belangrijk dat we kunnen bijleren van magneetvissers die vaak op pad gaan. Social media zijn hier een uitstekende bron om tips te verkrijgen om te gaan magneetvissen. Vooral op Facebook vind je een schat aan informatie. Er zijn zowel in Nederland als in België een paar grote groepen. Met dat er weinig informatie beschikbaar is hebben we hier toch 2 belangrijke tips voor jullie.

Vismagneet tip 1: Oogbout of oogmoer goed bevestigen

Voor quasi elke vismagneet die wij leveren wordt er een oogmoer of oogbout bijgeleverd om de vismagneet beter te kunnen bevestigen aan uw vismagneet touw. Bij kleine modellen is dat een M6 of een M8 diameter. Bij grote modellen kan dit wel gaan tot M10. We kregen de tip van verschillende van onze klanten om de oogmoer of oogbout naast goed dicht te draaien ook te lijmen met loctide. Dit omdat er namelijk veel vismagneten verloren gaan doordat ze niet vast genoeg komen te zitten aan een oogmoer of oogbout.

Vismagneet tip 2: een vismagneet constructie maken

Een andere mooie tip die we online vonden was een constructie met verschillende vismagneten. We zagen op fora maar ook op Facebookgroepen diverse magneetvissers die met drie magneten van 130 kg een horizontale constructie of een driehoeksconstructie maken. Zo hebben ze een groter oppervlakte en zo kunnen ze ook zwaardere vondsten naar bovenhalen.

We zien dat magneetvissen leeft op Social media en dat magneetvissers zeer creatief zijn. Houden zo!

Ook leren om een goede vismagneet knoop te maken? Dat kan hier!
Een vismagneet kopen? Dat kan hier! Op de hoogte blijven? Volg onze Facebookpagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Je winkelwagen